All Courses

Kr. 990
Dette grunnkurset er for deg som ikke har benyttet WordPress tidligere eller trenger å friske opp dine WordPress kunnskaper. I kurset lærer du alt fra hvordan du logger på som administrator til hvordan kontrollpanelet er bygget opp, brukerroller, teksteditering, opplasting av bilder, publisering og mye mer.

See more...

6 Leksjoner
Kr. 990
Dette kurset hjelper deg å organisere en nettside. Vi begynner med å tegne opp hvilke sider vi ønsker i nettsiden, og så lærer du hvordan implementere disse sidene i en WordPress nettløsning.

See more...

4 Leksjoner
Kr. 1.990
I dette kurset lærer du hvordan du tilpasser webdesign temaet Divi, og anvender Divi sidebygger til å designe flotte informasjonssider.

See more...

8 Leksjoner
Kr. 990
I dette kurset lærer du hvordan du optimaliserer bilder til bruk på en nettside, i tillegg til en rekke andre ting som bildebeskjæring, editering, m.m.

See more...

2 Leksjoner
Kr. 990
I dette kurset får du tips til hvordan du kan selv kan gjøre profesjonelle filmopptak, hvordan du kan skaffe deg profesjonelle filmklipp, og i tilegg til at du får en grunnleggende innføring i filmredigering.

See more...

2 Leksjoner
Kr. 990
I dette kurset lærer du hvordan du finner programtillegg til WordPress, og hvordan du installerer programtillegg. Bonus: I kurset lærer du også hvordan du tar sikkerhetskopi av en WordPress nettside

See more...

4 Leksjoner
Kr. 990
I dette kurset lærer du hvordan du kan sikkerhetsoppdatere en WordPress nettside.

See more...

1 Leksjoner
Kr. 990
I dette kurset for du grunnleggende ferdigheter i bruk av trafikkstatistikk programmet Google Analytics, som bruker av millioner av nettsider over hele verden.

See more...

7 Leksjoner
Kr. 990
I dette kurset lærer du hvordan du administrerer et webhotell ved hjelp av Cpanel. Cpanel regnes som verdens største administrasjons-løsning for webhoteller.

See more...

10 Leksjoner
Kr. 990
I dette kurset lærer du hvordan du kan søkemotor optimalisere nettsiden din slik at du kan oppnå en side 1 posisjon i et vanlig organisk søk på utvalgte nøkkelord.

See more...

5 Leksjoner
Free
I dette kurset viser Raymond Furre hvordan du oppretter en gratis WordPress hjemmeside.

See more...

1 Leksjoner